Pomicola Raciu are un sezon bun in aceasta editie de campionat, echipa antrenata de Catalin Marin luptandu-se pentru promovarea in Liga a 4-a. Formatia din Raciu ocupa locul 4 in clasament, cu 26 de puncte, fiind la numai un punct de Viitorul Ocnita (27p), aflata pe locul secund in Liga a 5-a Nord. Gruparea din Raciu a marcat 35 de goluri pana in etapa a 12-a, o medie de aproape 3 goluri pe meci.

Inedit este faptul ca 8 dintre golurile formatiei din Raciu au fost marcate de portarul echipei, Cyobea Dobre , toate reusitele sunt marcate din penalty! Ca Rene Higuita pe vremuri, portarul golgeter din Columbia! Si ne aflam doar in etapa a 12-a, astfel ca sansele ca portarul gruparii din Raciu sa isi mareasaca zestrea de goluri sunt destul de mari.

Fata portarului de la Raciu, premiata de fotbalistii echipei. Suportera echipei din Raciu a facut un banner din carton pentru Pomicola

La Raciu se consuma fotbal pe paine, la meciurile echipei locale asistand spectatori numerosi. Unul dintre suporteri este fiica portarului Cyobea. Aceasta a confectionat un banner din carton pentru Pomicola, iar fotbalistii din Raciu nu au ramas datori.

Fiica portarului de la Raciu a fost premiata dupa meciul cu Comertul Viisoara (3-0) cu un fular AFC Raciu. Premierea a fost facuta chiar de tatal sau! Echipa din Raciu va juca in etapa viitoare in deplasare, la Gura Ocnitei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here