Casa ta este acasă doar atunci când este amenajată pe stilul tău, atât din punct de vedere vizual cât și al necesităților. Mobilierul, decorațiunile și aparatele electronice și electrocasnice trebuie să fie în deplină armonie cu stilul tău personal.

Bineînțeles că vei căuta să îți amenajezi locuință cât mai modern și mai practic posibil, cu excepția în care ai prefera un stil conservator, iar pentru asta te vom ajuta cu cele mai interesante piese de mobilier pe care le găsești la https://studiocasa.ro

Care sunt piesele de mobilier necesare în casa ta?

Chiar dacă mizezi pe a aglomera cât mai puțin încăperile, trebuie să știi că există anumite piese de mobilier care ar trebui să existe obligatoriu într-o casă, deoarece sunt esențiale și în același timp decorează minunat încăperile. Dacă alegi un stil minimalist în decorare vei merge pe obiecte strict esențiale, piese de mic mobilier care se vor integra perfect în decorul casei tale, fie că vorbim despre zona de living, dormitoare sau holuri și băi. O prezentare mic mobilier o poți vedea pe Studiocasa de unde îți poți achiziționa piesele preferate.

Modernism în amenajarea casei

Așa cum spuneam, se preferă tot mai mult stilul minimalist, modern, care pune în evidență piese mici de mobilier și care permite încăperii să fie aerisită. Asta înseamnă că nu se merge pe încărcarea inutilă cu mobilier care nu este necesar, ci mai degrabă se merge pe mobilier care se transforma și care este multifuncțional. Astfel că există măsuțe de cafea care se tranformă în mese de dining, canapele care devin niște paturi confortabile, etc. Poți alege și seturi de mese și scaune, o variantă interesantă de amenajare fiind folosirea scaunelor cu modele diferite. Pentru a te inspira și a vedea cât mai multe idei de amenajare de acest fel îți sugerăm o prezentare seturi de mese și scaune.

Elemente specifice ale stilului minimalist

La stilul minimalist aducem în discuție prima dată faptul că totul trebuie să fie practic, aerisit și ușor de întreținut. În plus, se merge pe culori neutre, care să nu încarce vizual. Decorațiunile și accesoriile folosite sunt și ele dintre cele simple, în culori complementare amenajării. Se folosește tapet și textile, cum ar fi cuverturi și perne, însa nu în mod exagerat, ci doar pentru a da o pată de culoare. Dacă ți se pare prea simplu, poți combina acest stil cu elemente pe gustul tău și astfel îți vei personaliza casa așa cum dorești.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here