Se anunta vremuri pentru CSM Fieni. Formatia antrenata de Florin Cernea se destrama, mai multi jucatori parasind formatia de sub Leaota. Sursele noastre spun ca 6-7 jucatori au plecat deja de la echipa, alegand sa evolueze in retur pentru alte formatii.

”Jucatori importanti, au plecat deja de la echipa. Conducerea clubului le-a spus ca nu mai sunt bani si ca pot sa plece unde vor. Nu mai sunt banii din tur, iar in retur bugetul va fi mult mai mic. Au plecat 6-7 jucatori importanti, Fieni nu va mai fi in retur echipa din turul campionatului”, ne-au transmis sursele noastre.

Desi echipa din Fieni a inceput bine turul campionatului, ocupand chiar prima pozitie in clasament, formatia antrenata de Florinica Cernea a pierdut din turatie spre finalul turului, infarngerea de la Burduca (1-4) punand capac.

Bugetul echipei va fi la 50% fata de anul trecut. Pleaca Florinica Cernea?

Infodambovita.ro l-a contactat pe primarul orasului Fieni, Iulian Tatulescu, care a confirmat informatia ca bugetul echipei va fi redus la jumatate. ”Bugetul echipei va fi diminuat cu 50%. Avem investitii multe la Fieni, iar bugetul alocat UAT Fieni este mai mic decat anul trecut. Echipa nu se va retrage din campionat, dar punem accent pe copii si juniori”, ne-a declarat primarul de la Fieni.

Daca cei mai importanti jucatori au ales sa plece de la echipa, nu se stie daca va mai ramane Florin Cernea, antrenorul echipei. L-am contactat pe antrenorul de la CSM Fieni, dar acesta nu a raspuns apelurilor noastre telefonice.

CSM ocupa locul sase la finalul turului, cu 27 de puncte.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here