Chindia Târgovişte a obţinut trei puncte foarte importante în deplasarea de la Petrolul. Echipa antrenată de Toni Petrea, suspendat pentru acest meci, s-a impus cu 2-1, golurile formaţiei târgoviştene fiind marcate de Cooper (70) şi Daniel Popa (85).

Eroul târgoviştenilor a fost Cooper. Introdus la pauză de Toni Petrea, atacantul târgoviştean a marcat un gol în minutul 70 şi i-a pasat decisiv lui Popa, atacantul Chindiei marcând golul victoriei cu 5 miunute înainte de finalul meciului.

Deşi Petrolul a început mai bine partida, marcând prima, prin Grozav (27-penalty), echipa de sub Turn a întors jocul după pauză şi a obţinut o victorie foarte importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. După succesul de astăzi, Chindia a urcat până pe locul 9 în Superligă, până la disputarea jocurilor de mâine şi luni.

Chindia va juca în etapa viitoare, acasă, la Ploieşti, cu UTA Arad, vineri, de la ora 17.00. Targovistenii sunt neinvinși in acest an după doua partide, obținând un egal (1-1 cu FC Argeș) și o victorie (2-1 cu Petrolul Ploiești).

CHINDIA: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, Dinu, Ioniță – Neguț, Dulca, Akhmatov – Popa, Popadiuc
REZERVE: Moldovan, Șerban, Mihaiu, Dumitrașcu, Perianu, Cooper, Boldor, Buș, Vorobjovas
ABSENȚI: Orozco, Chamed (suspendați), Grubac (accidentat)
ANTRENOR: Anton Petrea

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here