Liga a 4-a damboviteana se va relua pe 4 martie, cand este programata prima etapa din retur. Se anunta o parte secunda exploziva in primul esalon dambovitean, mai multi jucatori foarte cunoscuti urmand sa evolueze pe stadioanele din judet. Astfel, Cristi Cherchez, Adi Patulea, doi jucatori din Camerun si unul din Ucraina vor putea fi vazuti de spectatorii din Liga a 4-a pe stadioanele judetului.

De departe cel mai sonor nume care va evolua pe stadioanele din judet va fi Cristian Cherchez, Roberto Ziduri dand lovitura prin transferul sau. Se pare ca nu va fi singura ”bomba” a echipei din Ziduri, Dan ”Tuci” Negriloaia fiind in tratative cu 1-2 jucatori care au jucat in esaloanele superioare. Primul joc pentru Cherchez in tricolul echipei din Ziduri va fi sambata, in amicalul de la Flacara Suta Seaca.

Adi Patulea a preluat pe Gloria Bucsani, fostul jucator de la FC Vaslui si Farul Constanta acceptand oferta echipei din Bucsani. Se pare ca fostul jucator de la Leyton Orient va avea dublu rol la Gloria: va fi antrenor principal si jucator. Formatia care isi disputa meciurile considerate acasa la Marcesti s-a intarit inainte de inceperea returului cu mai multi jucatori.

O alta echipa din subsolul Ligii a 4-a care va transfera jucatori interesanti este FC Brezoaele. Echipa nu s-a descurcat prea bine in turul Ligii a 4-a, astfel ca anunta transferuri importante pentru retur. Vor fi transferati mai multi jucatori de valoare, care vor intari considerabil echipa. Un articol despre FC Brezoaele veti gasi pe site-ul nostru in zilele urmatoare. Pana atunci, sa spunem ca vor fi transferati doi jucatori din Camerun, pe lista de transferuri fiind si un jucator din Ucraina.

Nu sunt singurele echipe care s-au intarit lotul pentru returul campionatului. Recolta Gura Sutii si Viitorul Voinesti au transferat jucatori interesanti, in zilele urmatoare urmand sa scriem si despre cele doua echipe de frunte din Liga a 4-a. Ramaneti pe Infodambovita.ro, vor urma artcole interesante.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here