Primaria Crevedia

Primaria comunei Crevedia anunta ca racordarile la reteaua de apa si canalizare sunt gratuite! Lucrarea aferentă Proiectului de Apă si Canalizare în comuna Crevedia (tronson 2), sat Crevedia și DN 1A (de la Kaufland până la ieșirea către satul Cocani) a fost finalizată si locuitorii comunei pot depune documentele necesare la RAJA S.A., sediul zonal din orașul Buftea, strada Studioului nr.3 (lângă parc, între spital și policlinică).

Lucrările aferente tronsonului 3, pentru satele Dârza, Mânăstirea, Samurcași și Cocani, sunt în plină desfășurare, urmând ca finalizarea acestora să aibă loc în luna iulie a anului curent. Documentele necesare pentru racordarea la utilitati:

1 COMMENT

  1. Fantastic! Primaria comunei Crevedia are grija de utilizatorii sai si anunta ca racordarile la retelele de apa si canalizare sunt gratuite. Lucrarile sunt in plin desfasurare, astfel incat toti cetatenii comunei sa beneficieze de avantajele de a fi conectati la aceste servicii. Speram ca, curand, toti locuitorii comunei sa se bucure de confortul modern al acestor servicii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here