Se anunta schimbări masive de lot la Chindia Târgovişte după ce formaţia de sub Turn a retrogradat în Liga secundă. Imediat după finalul meciului cu FC Voluntari (2-2), directorul Sportiv Sorin Paraschiv spunea că marea majoritate a lotului a rămas fără contract. Presa centrală a scris în urmă cu ceva timp că nu mai puţin de 24 de jucători au terminat contractul cu Chindia. Primul transfer oficial de la Chindia a fost anunţat astăzi.

Cristi Neguț, prezentat oficial la Hermanstadt

Primul jucător care a plecat de la Chindia este Cristi Neguț. Fost jucător la CFR Cluj, Neguț a preferat să plece la Hermanstadt, transferul fiind anunţat astăzi de formaţia sibiană, grupare care doreşte să ajungă în play-off în sezonul viitor. Din informaţiile noastre, fostul jucător al Chindiei a primit de la conducerea lui Hermanstadt 25.000 euro primă de instalare.

„Cristi Neguț este la FCH! Mijlocașul în vârstă de 27 de ani tocmai a semnat o înțelegere pentru următoarele două sezoane cu FCH.
Cristi este cotat la suma de 550.000 de euro pe site-urile de specialitate și ni se alătură din postura de fotbalist liber de contract. În sezonul trecut, acesta a fost căpitanul celor de la Chindia Târgoviște, echipă pentru care a bifat 35 meciuri, 6 goluri și a oferit 8 pase de gol.
În primul eșalon fotbalistic din România, Cristi Neguț a mai evoluat pentru C.F.R.Cluj-Napoca, fosta campioană a României. Cristi poate juca pe ambele benzi ale terenului în linia mediană, dar și pe postul de atacant. Ne bucură foarte tare că unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Superliga României a acceptat să se alăture proiectului nostru! Cristi Neguț, mult succes sub culorile FCH!”, au anunțat sibienii, pe contul de Facebook.

Un alt ”greu” care se pregăteşte să plece de la Chindia este Daniel Popa. Fostul căpitan al Chindiei este în tratative avansate cu FC Argeş, grupare care îl doreşte cu ardoare pe atacantul târgoviştean.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here