Peste cateva ore, Recolta Gura Sutii va disputa cel mai important meci din istorie. Astazi, la Gura Sutii, de la ora 18,00, Recolta va disputa mansa tur a meciului de baraj cu Universitatea 2 Craiova. Dupa ce a catsigat la pas Liga a 4-a, Recolta vrea sa ajunga in premiera in esalonul al treilea al fotbalului romanesc. Partida de astazi va fi infernala, Craiova venind, din informatiile noastre, cu 2-3 jucatori care cocheteaza cu echipa mare din Liga 1.

Nu va fi foarte greu, va fi infernal! Copiii Craiovei vor sa se afirme, stiind ca pot fi luati la echipa mare. Vor intalni astazi o echipa care nu va ceda usor. Recolta a dovedit ca stie sa joace in bine in meciurile cu miza. Cel mai bun exemplu este meciul de la Ziduri. Cu om in minus, in ultimele 20 de minute, Recolta a invins cu 3-2 si si-a asigurat in mare parte titlul de campioana.

Gura Sutii are de partea sa publicul, care va fi al doisprezecelea jucator. Nu de putine ori suporterii Recoltei i-au purtat spre victorie pe jucatorii din Gura Sutii. Suntem convinsi ca asa va fi si astazi. Echipa are in componenta jucatori foarte experimentati, care au jucat in Liga a treia si chiar a doua, aici amintindu-i pe Cristi Caldararu, Nicu Motoi sau Ionut Radu.

La baraj sunt asteptati 1000 de spectatori!

Un factor de echilibru este portarul Eftimie, probabil cel mai bun portar din Liga a 4-a. Se cuvine sa nu il uitam pe profesorul Rotaru, omul care este ”creierul” de la Gura Sutii. Suntem convinsi ca stadionul va fi luat cu asalt de suporterii Recoltei. Sunt asteptati 1000 de spectatori. Cum meciul va fi transmis si Live, suntem convinsi ca fotbalistii din Gura Sutii vor face o partida mare. Baieti, sunteti fata in fata cu istoria! Puteti sa promovati in esalonul al treilea al fotbalului romanesc! 

Sigur, este o ”dubla” de foc, nu se decide astazi castigatoarea, dar putem sa luam o optinue serioasa la calificare. Bafta, Gura Sutii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here