Pe 19 august va incepe o noua editie a Ligii a 4-a. Noul campionat se anunta unul spectaculos, patru echipe fiind implicate in lupta pentru castigarea titlului: Recolta Gura Sutii, Roberto Ziduri, Urban Titu si Viitorul Voinesti. Dintre cele patru echipe, una s-a intarit considerabil: Urban Titu. Formatia de pe ”Orasenesc” a transferat nu mai putin de sapte fotbalisti, dar a numit si un nou antrenor principal.

Conducerea clubului din Titu l-a numit antrenor pe Florin Anton si s-a intarit in toate compartimentele: portar, funasi, mijlocasi si atacanti. Au fost transferati Cosmin Curiman, Andu Vasilescu, Catalin Serban, Nicu Motoi, Tavi Stroe, Andrei Patranoiu si Georgian Verdes. Rezultatele de pana acum formatiei din Titu sunt foarte bune: 8-1 cu Olimpia Picior de Munte (Liga a 5-a) si 6-1 cu CS Paulesti (Liga a 3-a).

1 COMMENT

  1. Felicitari clubului Urban Titu pentru transferurile efectuate si pentru antrenorul Florin Anton! Pe 19 august vom vedea daca eChipa sa se va pozitiona printre cele mai puternice din Liga a 4-a. Suntem siguri ca vom asista la un campionat spectaculos!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here