Una dintre echipele care vrea titlul de campioana a Ligii a 4-a in campionatul urmator este Roberto Ziduri. Anul trecut, formatia patronata de Dan Negriloia ratat titlul de campioana, dar s-a scos in Cupa Romaniei, unde a castigat trofeul pus in joc. Formatia din Ziduri si-a pastrat in proportie de 90% acelasi lot, dar a facut si ceva intariri. Unul dintre jucatorii care va fi transferat in zilele urmatoare este chiar golgeterul Ligii a 4-a, David Marcu ”Cica”.

”Patronul Dan Negriloaia nu mai accepta inca un esec in campionat si il va transfera pe golgeterul de la Potlogi. A batut palma cu jucatorul, iar cu conducerea de la Potlogi s-a inteles asupra transferului. In zilele urmatoare va fi prezentat oficial”, spun sursele noastre. Conducerea clubului asteapta un raspuns de la un fotbalist de top din Liga a treia din judet, care este dorit de patronul de la Ziduri in echipa.

Marcu a jucat deja pentru Ziduri. A marcat doua goluri in amicalul de astazi cu Libertatea Urziceanca

Roberto Ziduri si FC Potlogi s-ar fi inteles in proportie de 99% spun sursele noastre. Mai lipseste semnatura jucatorului pe acordul de transfer, care se va face in urmatoarele zile. Gruparea antrenata de Cristi Badoiu il va ceda la schimb pe tanarul Moraru, plus o suma de transfer, oficialii gruparii de la Potlogi dorindu-l foarte mult pe jucatorul de la Ziduri.

David ”Cica” Marcu

”Cica” a jucat deja astazi in amicalul de la Urziceanca, 4-0, si nu a facut-o deloc rau. A inscris de doua ori si a avut mai multe actiuni ofensive la poarta formatiei din Urziceanca. Principalul adversar al formatiei lui Dan Negriloaia pare sa fie Urban Titu, formatia antrenata de Florin Anton avand numai victorii in meciurile de pregatire.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here