Cu toate acestea, inainte de a juca un pariu anume, trebuie sa te asiguri ca intelegi bine ce presupune el. Iar in acest articol ne propunem sa iti prezentam pariurile pe cartonase.

Daca nu ai mai folosit acest pariu pana acum dar ai vrea sa il descoperi, cel mai probabil articolul nostru iti va fi de folos. Iata tot ce trebuie sa stii despre pariurile pe cartonase.

Totul despre pariurile pe cartonase

Pariurile pe cartonase beneficiaza de multa popularitate printre pariori, iar argumentele sunt usor de inteles. Cu toate acestea, daca nu le-ai mai folosit, este foarte probabil sa te intrebi care e treaba cu ele.

In acest caz, trebuie sa iti spunem ca pariurile pe cartonase vizeaza numarul de cartonase oferite de catre arbitru intr-un meci de fotbal. Practic, numele pariului ne spune totul despre principiile sale de functionare!

Trebuie sa stii ca exista insa optiunea de a miza atat pe numarul de cartonase galbene cat si rosii. Prin urmare, este important ca mizezi pe pariul pe care chiar vrei sa il joci si nu faci o confuzie intre pariuri!

Casele de pariuri ofera, in mod obisnuit, numeroase optiuni de pariuri legate de numarul de cartonase dintr-un meci de fotbal.

Poti paria ca un anumit jucator va lua cartonas, pe numarul de cartonase primite de una dintre echipe, sau chiar pe numarul de cartonase dintr-o repriza. Optiunile sunt nenumarate, asa ca merita sa le analizezi.

De exemplu, daca vrei sa alegi o agentie care iti ofera multe optiuni de pariere pe cartonase, gasesti aici despre Frank Sport pareri si te vei convinge imediat ca reprezinta o alegere pe care trebuie sa o ai in vedere!

De ce sa le alegi?

Acum ca ai inteles care este treaba cu pariurile pe cartonase, poate ca te intrebi de ce ar trebui sa le joci.

Afla ca exista o multime de motive. In randurile urmatoare iti prezentam cateva dintre cele mai importante argumente pentru a paria pe numarul de cartonase dintr-un meci de fotbal. Iata care sunt acestea:

1. Cotele sunt avantajoase

Daca vei alege sa mizezi pe numarul de cartonase dintr-un meci de fotbal, cel mai probabil ca vei putea profita de cote foarte avantajoase.

In mod obisnuit, agentiile de pariuri ofera cote mari pentru acest tip de pariu, iar acesta reprezinta un argument foarte bun pentru a le include si pe biletul tau, deoarece vei putea obtine un profit destul de bun.

2. Sunt usor de jucat si de inteles

Dupa cum probabil ti-ai dat seama deja, acest pariu face parte din categoria celor mai simple de jucat. Prin urmare, daca nu esti un parior foarte experimentat, ai un motiv in plus pentru a-l avea in vedere.

Este simplu de jucat si de inteles, asa ca e foarte putin probabil sa intampini probleme atunci cand vrei sa joci acest pariu.

3. Le gasesti la toti operatorii

Fiecare operator de pariuri iti va oferi posibilitatea de a miza pe numarul de cartonase dintr-un meci de fotbal, asa ca daca vei decide sa schimbi agentia la care joci, cel mai probabil ca vei gasi destul de rapid pariurile pe cartonase in oferta.

4. Sanse bune de reusita

In final, un ultim argument pentru a alege pariurile pe cartonase este nivelul de siguranta pe care il ofera. Altfel spus, acestea fac parte din categoria pariurilor sigure, iar asta deoarece nu depinzi de rezultatul meciului.

De asemenea, in cazul in care apare un mic conflict, cel mai probabil se vor acorda cartonasele imediat, asa ca pariul tau ar putea deveni castigator inca din primele momente, o idee care cel mai probabil ca te atrage.

Acestea fiind spuse, pariurile pe cartonase merita toata atentia ta. Joaca-le atunci cand au loc meciuri cu miza foarte importanta, asa cum este un meci cu titlul pe masa sau pentru evitarea retrogradarii.

In derby-uri si in anumite campionate se ofera mai multe cartonase decat in mod obisnuit, asa ca merita sa te documentezi in prealabil, iar astfel vei creste sansele de castig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here