Cristi Cherchez, se apuca de antrenorat! Fostul jucator al Chindiei Targoviste a terminat cursurile scolii de antrenori din toamna ca sef de promotie, cursul din toamna lui 2023 fiind absolvit de fotbalisti importanti precum Laurentiu Corbu, Liviu Mihai, Alin Nisipeanu sau Sorin Dida. Fotbalistul de la Roberto Ziduri are de gand sa inceapa de ”jos” meseria de antrenor, de la Liga a sasea.

Acesta a primit o oferta de la Valahii Targoviste, formatie care activeaza in Liga a sasea, seria Nord. ”Cristi vrea sa inceapa de jos, de la ultimul esalon. Nu vrea sa sara etapele. Vrea sa acumuleze experienta, desi putea lejer sa preia o echipa de Liga a patra”, au precizat sursele noastre.

In carti pentru a fi antrenor-jucator la Ziduri

Cherchez ar fi avut posibilitatea sa fie antrenor principal la…Roberto Ziduri, formatie unde si joaca. Dupa plecarea lui Cristi Badoiu de la echipa, patronul Dan Negriloaia s-ar fi gandit la acesta sa-l puna antrenor principal, dar se pare ca fostul jucator de la Chindia nu va accepta. ”Cristi nu a vrut sa fie antrenor la aceeasi echipa unde joaca. Conducerea clubului spera sa se razgandeasca, dar sansele sunt mici. Prefera sa fie sambata jucator si duminica antrenor”, explica sursele noastre. Mult succes, Cristi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here