Gusti Voinea este noul antrenor al Vointei Crevedia, fostul jucator al Chindiei Targoviste semnand un contract valabil pe un an de zile. Gruparea manageriata de Madalin Ionita a transferat jucatori importanti, care vor intari considerabil echipa finanantata de Primaria si Consiliul Local Crevedia.

โ€๐๐ข๐ง๐ž ๐š๐ข ๐ฏ๐ž๐ง๐ข๐ญ, ๐†๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ข ๐•๐จ๐ข๐ง๐ž๐š! ๐…๐จ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฅ ๐ฃ๐ฎ๐œ๐š๐ญ๐จ๐ซ ๐š๐ฅ ๐‚๐ก๐ข๐ง๐๐ข๐ž๐ข ๐“๐š๐ซ๐ ๐จ๐ฏ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐ง๐จ๐ฎ๐ฅ ๐š๐ง๐ญ๐ซ๐ž๐ง๐จ๐ซ ๐š๐ฅ ๐ž๐œ๐ก๐ข๐ฉ๐ž๐ข ๐ง๐จ๐š๐ฌ๐ญ๐ซ๐ž!

#VointaCrevedia #GustiVoinea #Antrenorprincipal

๐ธ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘๐‘Ž ๐‘›๐‘œ๐‘Ž๐‘ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž ๐‘ฃ๐‘Ž ๐‘Ž๐‘ฃ๐‘’๐‘Ž ๐‘ข๐‘› ๐‘›๐‘œ๐‘ข ๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘’๐‘›๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘–๐‘› ๐‘’๐‘‘๐‘–๐‘ก๐‘–๐‘Ž ๐‘ฃ๐‘–๐‘–๐‘ก๐‘œ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘‘๐‘’ ๐‘๐‘Ž๐‘š๐‘๐‘–๐‘œ๐‘›๐‘Ž๐‘ก. ๐ถ๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘ข๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž ๐‘๐‘™๐‘ข๐‘๐‘ข๐‘™๐‘ข๐‘– ๐‘™-๐‘Ž ๐‘›๐‘ข๐‘š๐‘–๐‘ก ๐‘–๐‘› ๐‘“๐‘ข๐‘›๐‘๐‘ก๐‘–๐‘Ž ๐‘‘๐‘’ ๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘’๐‘›๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘๐‘–๐‘๐‘Ž๐‘™ ๐‘๐‘’ ๐บ๐‘ข๐‘ ๐‘ก๐‘– ๐‘‰๐‘œ๐‘–๐‘›๐‘’๐‘Ž, ๐‘“๐‘œ๐‘ ๐‘ก ๐‘—๐‘ข๐‘๐‘Ž๐‘ก๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘™๐‘Ž ๐ถโ„Ž๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘Ž ๐‘‡๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘”๐‘œ๐‘ฃ๐‘–๐‘ ๐‘ก๐‘’.

Gusti Voinea este unul din cei mai importanti jucatori din judet din ultimul deceniu. Are aproximativ 300 de prezente in primele doua ligi nationale si peste 50 de goluri marcate. A jucat la nivelul Ligii a doua la urmatoarele echipe: Chindia Targoviste, Astra Ploiesti, International Curtea de Arges, CS Otopeni, si CSM Ramnicu Valcea. La nivelul Ligii a treia a jucat la Flacara Moreni, Conpet Ploiesti, Juventus Bucuresti, FC Stefanesti, Viitoarul Pucioasa si Fortuna Brazi.

Desi antreneaza de putin timp, a obtinut trofee importante, fiind unul din cei mai buni antrenori din judet. A inceput la Gura Ocnitei, unde la finalul turului era pe locul secund, la 1 pounct de Bradul Moroeni, liderul seriei. In retur echipa s-a destramat, foarte multi jucatori plecand de la echipa, fapt care l-a determinat pe noul nostru antrenor sa-si prezinte demisia.

A preluat pe Roberto Ziduri, unde a scris istorie. A castigat doua campionate si o Cupa a Romaniei pe judet. A disputat doua baraje, dupa al doilea baraj promovand in Liga a treia. Patronul echipei din Ziduri nu a inscris echipa in Liga a treia si echipa a evoluat tot la judet.

A trecut la Viitorul Aninoasa, unde a preluat echipa de la zero. A avut doua promovari consecutive pana in Liga a patra. Formatia din Aninoasa a promovat matematic cu multe etape inainte de finalul campionatului.

De astazi, s-a alturat proiectului propus de Madalin Ionita, presedintele clubului. โ€๐€๐ฆ ๐š๐œ๐œ๐ž๐ฉ๐ญ๐š๐ญ ๐จ๐Ÿ๐ž๐ซ๐ญ๐š ๐œ๐ฅ๐ฎ๐›๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ข ๐๐ข๐ง ๐‚๐ซ๐ž๐ฏ๐ž๐๐ข๐š ๐ฉ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ฎ ๐œ๐š ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐ฎ๐ง ๐œ๐ฅ๐ฎ๐› ๐ฎ๐ง๐๐ž ๐ฌ๐ž ๐ฏ๐ซ๐ž๐š ๐ฉ๐ž๐ซ๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ง๐ญ๐š. ๐Ž๐›๐ข๐ž๐œ๐ญ๐ข๐ฏ๐ฎ๐ฅ ๐ฏ๐š ๐Ÿ๐ข ๐œ๐ฅ๐š๐ฌ๐š๐ซ๐ž๐š ๐ข๐ง ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฆ๐ž๐ฅ๐ž ๐ญ๐ซ๐ž๐ข ๐ž๐œ๐ก๐ข๐ฉ๐ž ๐ฌ๐ข ๐œ๐š๐ฅ๐ข๐Ÿ๐ข๐œ๐š๐ซ๐ž๐š ๐ข๐ง ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ฅ๐š ๐‚๐ฎ๐ฉ๐ž๐ข ๐‘๐จ๐ฆ๐š๐ง๐ข๐ž๐ขโ€, ne-a transmis Gusti Voinea. Multa bafta, Gustavo!โ€, se arata pe pagina de Facebook a clubului din Crevedia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here