Ieri, s-au disputat meciurile din faza 16-imilor de finală ale Cupa României, faza judeţeană. Meciurile nu au fost lipsite de probleme, pe mai multe stadioane din judeţ având loc incidente. Unul dintre meciurile cu scandal s-a disputat la Tătărani, unde echipa locală a întâlnit pe vecinii de la Viitorul Voineşti. În minutul 80, nervii  jucătorilor au cedat şi arbitrul Aron Pitiş a fost nevoit să pună capăt jocului.

“Încă de la începutul meciului, un jucător de la gazde a încercat să îl lovească pe un jucător de la Voineşti. În minutul 80, acesta l-a lovit cu antebraţul pe jucătorul de la Voineşti, iar centralul Pitiş a acordat doar cartonaş galben, fapt care a declanşat o serie de proteste vehemente din partea echipei oaspete. Un oficial al echipei din Voineşti a intrat pe teren să îi ceară socoteala lui Pitiş, iar de aici a început scandalul. S-a creat un meleu între cele două echipe, în care s-au spus vorbe de duh, s-au îmbrâncit, s-au scuipat, puţin lipsind că meciul să nu se lase cu o bătaie generală. Lui Pitiş, oficialul de la Voineşti i-a  băgat mîna în gât şi a tras de el să îi rupă hainele. Au intrat oamenii de ordine, dar şi oficialii celor 2 echipe pe teren. Arbitrul a cordat regula “celor trei minute” pentru calmarea spiritelor, dar acestea nu s-au potolit, Pitiş fiind nevoit să fluiere finalul min minutul 80 al meciului”, ne-a transmis un martor al evenimentului.

Scorul era 3-1 pentru Voinţă Tătărani în momentul întreruperii jocului. Cazul va fi analizat probabil joia viitoare de Comisia de Competiţii şi Disciplină, fiind posibil ca ambele echipe să piardă meciul cu 3-0!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here