La data de 15 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pe raza municipiului Târgoviște un autoturism condus de un bărbat, din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autovehiculul era radiat din circulație de către autoritățile din Anglia.

Totodată, polițiștii au depistat pe drumul național 71, în interiorul localității Nucet, un tânăr în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii de la Răcari au surprins la volanul unui autoturism un bărbat de 29 de ani, din Bilciurești, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Fiindu-i solicitate documentele de identitate și ale autovehiculului, acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals.

Pe numele celor 3, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și uz de fals.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here