Ieri, 16.04.2019, Prefectul Județului Dâmbovița a semnat Ordinul privind constatarea încetării de drept a calității de consilier județean pentru domnul COMĂNESCU NICOLAE DANIEL, înainte de expirarea duratei normale a mandatului acestuia și declararea ca vacant a locului de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Dâmbovița.

Actul administrativ a fost emis având în vedere adresa nr. 155/09.04.2019 transmisă de către Partidul Social Democrat-Organizația Județeană Dâmbovița prin care ni se aduce la cunoștință că, prin Hotărârea nr. 199/09.02.2019 a Partidului Social Democrat-Organizația Județeană Dâmbovița, validată prin Hotărârea nr. 260/25.03.2019 a Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, domnul Comănescu Nicolae Daniel a fost exclus din partid.

Astăzi, va avea loc o şedinţă extraordinară a CJD Dâmboviţa, in care va fi ales noul preşedinte al forului. PSD il va propune pe Alexandru Oprea, iar PNL il va propune pe Iulian Brezeanu. Cele mai mari şanse de a fi preşedinte le are Alexandru Oprea, care a mai ocupat această funcţie. Foto: Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here