În perioada 20-22 aprilie a.c., aproape 180 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor acţiona, în medie, zilnic la nivel județean, cu 98 de autospeciale, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, în special în apropierea lăcaşurilor de cult unde vor fi organizate manifestări religioase prilejuite de sărbătoarea Floriilor şi în locurile unde se vor desfăşura alte manifestări publice.

De asemenea, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița va organiza zilnic, în această perioadă, 124 de patrule de siguranţă publică, cele mai multe fiind auto.

În fiecare zi, în medie, 33 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și județene, pentru prevenirea accidentelor de circulație grave și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Polițiștii de la rutieră vor folosi autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere a traficului și pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here