Fotbalul păstorit de peste 20 de ani de Emil Tudor, unul măcinat de scandaluri, a cunoscut încă un episod. Duminică, la meciul dintre Săgeata Braniştea şi Unirea Nucet, mai mulţi spectatori de la Braniştea l-au lovit pe un jucător de la Nucet, incidentul având loc la finalul jocului.
“Pe parcursul celor 90 de minute nu au fost probleme deosebite. Jucătorii s-au respectat şi nu s-au lovit. Scandalul a inceput la finalul celor 90 de minute, un jucător de la Nucet fiind lovit de mai mulţi spectatori de la Braniştea. Prima dată, un spectator l-a lovit cu capul în gura pe jucătorul de la Nucet, acesta resimţindu-se serios. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, doi spectatori au sărit şi ei în ”ajutor”, lovindu-l cu pumnii pe acelaşi jucător. Jucătorul a fost scăpat de coechipieri până la urmă, dar acesta era foarte afectat de loviturile primite”, ne-a transmis un martor prezent la partida de la Braniştea. Meciul pe teren s-a încheiat cu victoria echipei din Nucet, 3-2, dar incidentele vor fi analizate joi de Comisia de Disciplină a AJF Dâmboviţa, asta dacă vor fi analizate.

“Am mai scris de incidente şi CCD le ignoră, se face că nu vede. Anumite echipe sunt protejate de AJF. Pot să facă orice, nu sunt sancţionate de comisie. De ce să mai scriem dacă nu se iau măsuri ?”, ne-a transmis un arbitru care a dorit să işi păstreze anonimatul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here