În seara zilei de 30 aprilie, pe raza localității Vulcana Pandele s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a două persoane. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Vulcana Pandele – Șotânga, pe DJ 712, a acroșat un alt autoturism condus de o tânără în vârstă de 23 de ani. Tânărul de 20 de ani, dupa comiterea accidentului, a avut o altercatie cu pasagerul din celălalt autoturism, pe care l-a lovit cu pumnul, apoi a părăsit locul producerii evenimentului rutier, fiind identificat în scurt timp de polițiști.

În cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, părăsirea locului accidentului și lovire sau alte violențe. Cercetatile continuă sub supravegherea și coordonarea procurorului de caz.

Victima nu depune plânere impotriva agresorului

Astăzi, cu ocazia continuarii cercetarilor, s-a stabilit faptul ca tânărul agresat nu dorește să depună plângere pentru infracțiunea de lovire.

De asemenea, conducătorul auto, a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile din Marea Britanie, care urmează a fi verificat, cu privire la autenticitatea sa, el neposedand permis de conducere emis de țara noastră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here