În perioada 30 aprilie – 1 mai a.c., polițiștii de la rutieră au întocmit dosare penale pe numele a 4 persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, doi bărbați au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, unul dintre aceștia avea suspendat dreptul de a șofa.

În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori peste limita legală de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O altă persoană care avea anulată exercitarea dreptului de a șofa, a fost depistată  de polițiștii de la Serviciul Rutier, pe raza localității Racovița, în timp ce conducea un autoturism care nu era înmatriculat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au surprins la volanul unui autoturism un tânăr de 17 ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cel în cauză, fiind testat cu aparatul etilotest, a prezentat o alcoolemie sub limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here