În perioada 06 – 12 mai 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 28 de evenimente: 4 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 11 acţiuni pentru asigurare zonă, 9 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 4 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (două deblocări uşă şi două salvări animale). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 172 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfășurat: 3 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 7 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here