La data de 5 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost în teren și au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 34 de evenimente, dintre care 24 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 25 de infracțiuni. Dintre acestea, 10 au fost contra persoanei, 5 contra patrimoniului și 2 de natură economico-financiară.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 216 amenzi a căror valoare se ridică la 46.140 de lei și au confiscat bunuri în cuantum de 895 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 6 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

Față de 2 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni au fost dispuse măsuri preventive. Astfel, față de tânărul cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor furturi, Judecătoria Târgoviște a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Totodată, pe numele bărbatului bănuit de omor, Tribunalul Dâmbovița a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, tânărul bănuit de tâlhărie calificată a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here