În perioada 03 – 09 iunie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 65 de misiuni: 5 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 13 acţiuni pentru asigurare zonă, 4 acţiuni pentru asistenţă persoane, 34 acţiuni pentru evacuarea apei din gospodăriile populaţiei şi 9 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (degajare copac căzut pe carosabil, îndepărtare elemente de construcţie, salvare animal). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 188 cazuri medicale.
Subunităţile de intervenţie au desfășurat 8 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialiate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here