Promovată de câţiva ani în eşalonul al treilea al fotbalului românesc, Flacăra Moreni nu s-a aflat în lupta pentru promovarea în Liga a 2-a in niciunul dintre sezoane. Situaţia pare să se schimbe din această vară la Moreni, Flacăra urmând să se întărească cu jucători de calitate, situaţia financiară a a clubului fiind îmbunătăţită considerabil.

Astfel, la Moreni ar veni vicepreşedintele echipei din Pucioasa, Sergiu Nedelcu, care va fi şi sponsorul principal, acesta urmând să fie numit preşedintele clubului. Lotul va fi întărit cu cei mai buni jucători de la Pucioasa, în tabăra ”lupilor” urmând să fie transferaţi Tibi Calofir, Florin Lețu, Ionuţ Constantin şi Denis Duță.

”Vor fi schimbări importante la club. Sergiu va fi şeful clubului şi va finanţa clubul împreună cu Primăria Moreni. Nu va aveni cu mâna goală de la Pucioasa, 4 dintre cei mai buni jucători de la Pucioasa se vor transfera la noi. Flacăra va avea altă fată în viitorul campionat”, au transmis sursele noastre din club. Chiar dacă nu este oficială, mutarea se va oficializa în perioada următoare, până la începerea pregătirii de vară cei patru jucători urmanad să fie la dispoziţia lui Gabi Paraschiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here