Gloria Corneşti dispută astăzi, de la ora 18.00, cel mai important meci din ultimii 10 ani. Echipa lui Nelu Radu întâlneşte pe CSM Slatina, meciul contând pentru manşa tur a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a. Patronul Gloriei spune că echipa din Corneşti merge să facă un joc bun la Slatina şi să nu piardă.

”Mergem să facem un joc bun la Slatina şi să obţinem un rezultat pe măsură. În primul rând, mergem să nu pierdem. Dacă obţinem un rezultat bun în meciul tur, Gloria Corneşti o să fie favorită în meciul retur. Să nu uităm că în ultimii 20 de ani la Corneşti nu a câştigat nimeni. Chiar dacă Slatina are un buget mai mare ca al nostru, nu joacă bugetele. Dacă balanţa o să se incline către cei de la Slatina, o să se facă cu foarte mare greutate. Noi ne dorim să plecăm neînvinşi de la Slatina. Dacă le dăm gol, Slatina nu ne mai bate niciodată”, de clarat Nelu Radu pentru site-ul nostru.

Infodâmbovița.ro a intenționat să transmită IN DIRECT partida de la Slatina, dar clubul din Slatina nu a permis site-ului nostru sa transmită partida.

Partida se va disputa pe stadionul din Slatina de la ora 18.00 şi va fi arbitrată de Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea), Marian Truță (Vâlcea) şi Bianca Florea (Ploieşti), observatori din partea FRF fiind delgați Adrian Vitan (Bucureşti) şi Marian Catanescu (Craiova).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here