La data de 30 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că la ieșirea din localitatea Potlogi s-a produs un accident de circulație. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 38 de ani, din județul Giurgiu, în timp ce se deplasa pe drumul județean 401 A, din direcția Găiseni către Potlogi, a acroșat și accidentat ușor un pieton care circula în aceeași direcție de mers.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției, fiind depistat ulterior la domiciliu. Fiind testat cu aparatul etilotest, șoferul a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, și pietonul, un tânăr de 20 de ani, se afla în stare de ebrietate.

Celor doi le-au fost prelevate probe biologice în vedere stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here