La data de 30 august a.c., 209 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de efective de jandarmi, au fost angrenați în activități pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 46 de solicitări, dintre care 36 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 28 de infracțiuni, dintre care 14 contra persoanei, 5 contra patrimoniului și 5 de natură economico-financiară.

De asemenea, polițiștii au aplicat 294 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 85.375 de lei și au confiscat bunuri în cuantum de 5.000 de lei.

Totodată, polițiștii au reținut 11 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat pe raza localității Bărbulețu un bărbat în timp ce transporta cu un utilaj agricol 3 m³ de material lemnos pentru care nu deține documente justificative de proveniență.

Acesta a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, iar lemnul de foc a fost confiscată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here