În perioada 28 octombrie – 03 noiembrie 2019, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 49 de evenimente: 12 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 9 incendii de vegetaţie, 17 acţiuni pentru asigurare zonă, 8 acţiuni pentru asistenţă persoane, două misiuni pirotehnice şi o acţiune la alte situaţii de urgenţă (deblocare ușă).

Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 165 cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat: 3 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 41 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea și evaluarea căilor de acces și intervenție şi verificare secţii votare).

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la secţii de votare din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă.

De asemenea, au fost desfăşurate activităţi de informare preventivă cu ocazia concursului de înot adresat copiilor – „Cupa Rotary”, desfăşurat în data de 02 noiembrie, la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here