Al doilea sport din punct de vedere al pariorilor români, tenisul reprezintă pentru mulți o sursă bună de a obține câștiguri. Cum procedează pariorii profesioniști atunci când analizează un meci de tenis vei afla dacă vei citi cu atenție rândurile următoare. Îți voi prezenta 3 sfaturi utile de care ar trebui să ții și tu cont dacă vrei să pariezi pe sportul alb.

Sfatul 1: Ține cont de suprafața pe care se joacă meciul 

La fotbal majoritatea meciurilor se joacă pe gazon, foarte puține având loc pe teren artificil sau hibrid. La handbal, baschet, hochei pe gheață sau volei se joacă toate meciurile în aceleași condiții. În schimb, la tenis partidele au loc pe 3 suprafețe, în 4 situații diferite. Avem partide pe zgură, iarbă și pe hard atât outdoor (în aer liber), cât și indoor (în sală).

Înainte de a paria pe un meci trebuie să ții cont de caracteristicile jucătorilor, dar și de rezultatele lor pe suprafața pe care se va juca. Degeaba un jucător vine după 2 turnee câștigate pe ciment, nu înseamnă că va câștiga și următorul meci de pe zgură. La fel cum degeaba un jucător evoluează foarte bine în sezonul de iarbă, dacă în următoarele turnee de pe hard nu este avantajat de suprafață.

Sfatul 2: Ține cont de rezultatele jucătorilor la turneul respectiv în anul precedent

La un turneu de tenis jucătorii trebuie să-și apere punctele obținute la turneul din anul precedent. Prin urmare pot apărea cazuri în care un jucător care nu este în mare formă, care vine după mai multe turnee în care n-a făcut mai mult de turul 2, să reușească un rezultat notabil la un turneu la care anul trecut a ajuns până în semifinală.

Pe de altă parte, un jucător care la turneul de anul trecut n-a reușit mare lucru la un turneu s-ar putea să nu fie foarte motivat nici anul acesta. Situația este valabilă mai ales dacă în săptămâna imediat următoare turneului respectiv va avea de jucat la o competiție în care în anul precedent a reușit un rezultat notabil.

Sfatul 3: Uită-te cu atenție la datele statistice

Analiza datelor statistice din meciurile recente jucate de un tenismen te pot ajuta foarte mult atunci când alegi să joci ponturi tenis. Ai putea observa anumite aspecte care se vor dovedi foarte utile.

De exemplu, poți observa că un jucător a avut recent (pe aceeași suprafață, clar) rezultate foarte bune împotriva unor adversari puternici, care servesc tare. Sau poți observa că o tenismenă de top atunci când a jucat în ultima perioadă cu adversare mai slabe a avut obiceiul să înceapă slab și să piardă primele game-uri, revenind ulterior.

De toate aceste aspecte țin cont mulți pariori. Ar trebui s-o faci și tu dacă vrei să ai succes atunci când joci ponturi pariuri pe meciuri de tenis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here