La data de 8 noiembrie a.c., 216 polițiști, alături de efective de jandarmi, au fost implicați în activitățile de menținere a ordinii și liniștii publice.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 52 de evenimente, dintre care 38 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 27 de infracțiuni. Dintre acestea, 14 au fost contra persoanei și 8 contra patrimoniului.

Pentru neregulile descoperite în teren, polițiștii au aplicat 301 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 71.710 lei.

De asemenea, au fost reținute 9 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Față de bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere și părăsirea locului accidentului rutier fără încuviințarea poliției a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism condus de o femeie de 45 de ani, din Lucieni.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceasta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătoarea auto a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Pe numele ei, polițiștii au întocmit un dosar penal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here