Chindia Târgovişte a încheiat anul pe loc de baraj, echipa antrenată de Viorel Moldovan ocupând locul 12 în clasamentul din Liga 1. Echipa a intrat în vacanţă, dar reluarea pregătirilor se va face destul de repede, pe 6 ianuarie fiind programată reunirea lotului, iar pe 8 ianuarie vizita medicală.

Echipa de sub Turn va efectua un stagiu centralizat în Turcia, în Antalya, în perioada 12-24 ianuarie, unde va beneficia de condiţii de lux de antrenament şi jocuri. Târgoviștenii vor susţine 3-4 jocuri de pregătire în Antalya, foarte probabil cu echipe de Liga 1 şi Liga a 2-a.

Robert Neciu, dat afară pe motive de indisciplină

Chindia s-a despărţit deja de un jucător până să se intre în vacanţă, Robert Neciu (jucător imprumutat de la Viitorul Constanța) fiind dat afară de Chindia pe motive de indisciplină. Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, nu a anunţat la conferinţa de presă susţinută în ajunul Crăciunului ce jucători vor pleca, dar e de aşteptat ca o parte din lotul actual să nu mai facă parte din structuta echipei şi în 2020. De asemenea, este de aşteptat să fie transferați mai mulţi jucători de valoare la echipă până la inceperea campionatului.

2 februarie este data primului joc disputat în 2020, Chindia întâlnind pe FC Botoşani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here