În perioada 2-3 ianuarie a.c., polițiștii au întocmit dosare penale pe numele a cinci bărbați bănuiți de comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, doi dintre aceștia au fost depistați joi, 2 ianuarie a.c., în timp ce conduceau autoturisme, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, un alt bărbat este cercetat de polițiști întrucât i-ar fi încredințat unuia dintre aceștia autovehicul pentru a-l conduce pentru drumurile publice, cunoscând faptul că nu deține permis de conducere.

În dimineața zilei de 3 ianuarie a.c., polițiștii din Găești au surprins un bărbat din Dragodana în timp ce conducea un autoturism având suspendat dreptul de a șofa.

De asemenea, pe parcursul serii trecute, polițiștii de la Biroul Rutier Târgoviște au depistat un bărbat de 32 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, ar fi provocat un accident de circulație, soldat cu avarierea a trei autoturisme.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here