S-a terminat vacanța pentru jucătorii Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan conducând ieri primul antrenament pe 2020 la baza sportiva de la Aninoasa. Antrenorul Chindiei a avut sub comanda 18 jucatori (Aioani, I. Popescu, D. Moldovan – Martac, Negrea, Benga,  Leca, Dudea, Pițian, Ioniță, Șerban, L. Mihai, Novac, Bic, Burlac, Neguț și Florea), patru dintre aceștia urmând să se alature lotului in urmatoarele zile ((Rață, Ivancic, Cherchez, Yameogo).

Nu existĂ nicio noutate față de lotul cu care s-a incheiat anul, in afara lui Neciu si Voduț, lotul fiind acelaȘi care a disputat ultimul joc din Liga 1 in 2019.

Este foarte posibil ca la echipă să fie transferați câtiva jucători pentru a intări echipa. Pe de altă parte, Chindia se poate despărți de mai multi componenți ai echipei, unul dintre cei vizați fiind Dumiter, care se va intoarce la Sepsi.

Chindia se va pregăti o săptămână la baza sportivă de la Aninoasa, pentru ca in perioada 12-24 ianuarie târgoviștenii să efectueze un stagiu de pregatire in Antalya (Turcia). Vezi ce a declarat Viorel Moldovan la primul antrenament disputat la Aninoasa. Foto + video: AFC Chindia Târgoviște.

Declarații Viorel Moldovan la reunirea lotului

Viorel Moldovan: Ne-am reunit cu gânduri pozitive, fără îndoială, cu gândul de a ne îndeplini obiectivul, menținerea în Liga I. Va fi un sezon complicat, dar sunt optimist, ca de fiecare dată. Am încredere în acești băieți. Îmi doresc să ne punem la punct și să ne întărim. Avem nevoie de calitate în fiecare compartiment, nu de cantitate. VIDEO, MAI JOS:

Publicată de AFC Chindia Oficial pe Luni, 6 ianuarie 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here