Schimbarea lui Viorel Moldovan cu Emil Sandoi nu a adus nimic pozitiv in jocul Chindiei, iar rezultatul a fost pe masura: infrangere clara la Voluntari, 0-2, goluri marcate de Gheorghe (43) si Simionovschi (69).

Chindia spera sa ia cel putin un punct la Voluntari, dar s-a intors cu traista goala. Targovistenii nu se regasesc nici sub comanda lui Emil Sandoi, e drept acesta preluand echipa de 2-3 zile, echipa de sub Turn fiind la a treia infrangere consecutiva. Singurul succes a fost obtinut cu rezervele Viitorului, 2-1, victorie venita in minutul 89 al partidei.

Liviu Mihai, ignorat si de Emil Sandoi

Noul antrenor al echipei, Emil Sandoi, a pastrat aceeasi formula de echipa din jocul pierdut cu Iasi (2-3), 10 jucatori regasindu-se si la startul meciului cu Voluntari.

Jocul a fost cam acelasi, fara nerv, infrangerea fiind logica. Cu o aparare care se clatina aproape la fiecare faza, Chindia nu putea emite mari pretentii, victoria Voluntariului fiind fara dubiu.

Fara Cherchez (accidentat) si Florea (nerefacut), jocul Chindiei a lasat de dorit in multe momente. Daca Viorel Moldovan se pare ca avea ceva cu localnicii, acestia fiind folositi putin sau deloc, Emil Sandoi se pare ca nu va conta nici el prea mult pe Liviu Mihai, unul din cei mai importanti jucatori ai echipei in sezonul trecut.

Chindia isi ”consolideaza” locul 13, penultimul, loc care duce in Liga a 2-a. Cel putin pana maine, Chindia ramane penultima, iar daca Dinamo scoate punct maine la Viitorul, va ajunge ”lanterna rosie” a Ligii1.

Etapa viitoare, Chindia nu are voie sa faca niciun pas gresit daca vrea sa se salveze de la retrogradare: la Ploiesti vine Hermanstadt, una dintre contracandidate la retrogradare.

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Benga, Pițian, Corbu – Neguț, Rață, Bic, Șerban – Berisha, Dangubic
Rezerve: D. Moldovan, Ivancic, Dinu, Mihai, Piftor, Barbu, Diallo, Ioniță, Dumitrașcu
Antrenor: Emil Săndoi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here