În perioada 3-5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, doi bărbați de 62 și 19 ani, au fost depistați de polițiști, pe raza localităților Brezoaele și Lungulețu, în timp ce conduceau autovehicule fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Alți doi bărbați de 36 și 43 de ani, au fost surprinși în timp ce conduceau o autoutilitară și un moped neînregistrat în circulație, pe raza localităților Cornățelu și Rățoaia, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un bărbat de 24 de ani, din Gura Șuții, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, este cercetat de polițiștii după ce a fost depistat, pe raza localității Burduca, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here