Surpriză mare la Șelaru, unde fostul primar Florian Duțică a fost invins de Gheorghiță Matei, fostul viceprimar al comunei. Deși nu a fost luat serios in clacul de fostul primar, candidatul PRO Romania a reușit să răstoarne toate pronosticurile și să câștige detașat alegerile locale. PRO România a câștigat atat Consiliul Local, cât și Primăria, Gigi Matei fiind ales primar pentru prima data. Tinerii din comuna l-au votat masiv pe candidatul PRO România, zeci de alegători stând la coadă pentru a-l vota pe Gigi Matei.

Gigi Matei a câștigat postul de primar cu 53%. Florian Duțică a obținut doar 32%

Gigi Matei, candidatul de la PRO România a obținut peste 900 de voturi, iar fostul primar, Florian Duțică a obținut mai puțin de 500 de voturi. PRO România a câștigat 5 consilieri locali, PSD  a câștigat 4 mandate de consilier, iar la redistribuire, PNL a câștigat 2 mandate. De altfel, PRO România a mai obținut un mandat de primar in comuna Vărfuri, Marian Bănaru fiind ales primar al localității.

”Am fost ales primar cu ajutorul masiv al tinerilor din comună. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată ! Nu am cuvinte să îmi exprim fericirea și recunoștința ! Promit că nu vă voi dezamăgi ! Voi fi primarul tuturor și am să lupt pentru comunitatea noastră!, a scris primarul Gigi Matei pe Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here