Flacăra Moreni a fost învinsă clar de FC Pucioasa (1-3), înfrângere care a dus la o stuatie tensionată în cadrul clubului morenar. Ca şi cum un necaz nu vine singur, sponsorul principal al clubului, Sergiu Nedelcu, îşi va retrage sprijinul financiar de la echipă. Sprijinul sponsorului principal era unul foarte consistent, Nedelcu asigurând circa 100.000 de euro, 4-5 miliarde de lei, o sumă impresionantă, restul bugetului (circa 8-9 miliarde), fiind asigurat de primăria Moreni.

Primăria Moreni va continua finanţarea, dar salariile unor jucători vor fi reduse destul de mult

Flacăra Moreni a plecat la drum cu gânduri mari in acest sezon, obiectivul declarat fiind promovarea în eşalonul al doilea al fotbalului romansesc, după foarte mulți ani. Multe etape, Flacără a mers bine, fiind chiar şi lider al clasamentului.

Ultimele trei etape au fost de coşmar pentru echipa antrenată de Gabi Paraschiv, care a strâns un singur punct: 0-2 cu Petrolul Potcoava, 2-2 cu CSM Alexandria şi 1-3 cu FC Pucioasa, rezultat care a coborât pe Flacăra pe treapta a treia a podiumului, in afara locurilor care duc la susținerea play-off-ului.

Odată cu retragerea sponsorului principal de la echipă, Sergiu Nedelcu, salariile mai multor jucători de la echipă vor avea de suferit, aceştia primind o sumă de bani consistentă în afara salariului de la sponsorul principal.

Astfel, salariile lui Tibi Calofir, Adrian Patulea, Floricel, Duta, Ionuț Petculescu şi Neculăescu, plus jucătorii de la Chiajna vor fi reduse destul de mult, aceștia putând să plece de la echipă in cazul unor oferte mai avantajoase. Nu erau singurii jucatori care incasau un ”bonus” din partea  lui Nedelcu, Cernea, Matei, dar și alți fotbaliști din lot fiind recompensați financiar de sponsorul clubului.

Un lucru este cert: retragerea lui Nedelcu de la echipă va lăsa o parte din jucători cu salarii considerabil mai mici, asta in cazul in care vor dori să să râmână pe salarii reduse.

Foarte probabil, la Flacăra va urma o ședință de analiză, in care se va analiza situația echipei in turul campinatului. Rămasă fără sponsorul principal Sergiu Nedelcu, Flacăra Moreni are șanse mici să mai tragă la promovare, obiectivul fiind menținerea in Liga a 3-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here