Police patrol in Bucharest, Romania, 06 April 2020. Romania's 19 million inhabitants are living under a full national lockdown in a bid to slow down the spread of the pandemic COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus. EPA-EFE/, Image: 512650610, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ROBERT GHEMENT / EPA / Profimedia

În perioada 27-29 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au desfășurat, în sistem integrat, acțiuni de control cu privire la respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, dar și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță pentru cetățeni.

Zilnic, au fost angrenate peste 300 de forțe de ordine publică, fiind aplicate în total 676 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în cuantum de 44.100 de lei.

De asemenea, au fost efectuate controale în 807 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și la 133 de operatori autorizați/transportatori de persoane, fiind legitimate, zilnic, peste 2.950 de persoane.

Totodată, polițiștii au controlat, pentru siguranța călătorilor, 384 de mijloace de transport public în comun, verificarea respectării prevederilor legale în domeniul transportului de persoane reprezentând unul dintre principalele obiective ale polițiștilor.

În continuare, polițiștii, alături de polițiști locali și jandarmi, vor desfășura noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

Purtați masca de protecție și păstrați o distanță de siguranță față de persoanele din jur!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here