Cu siguranță ziua de 1 decembrie Marius Anghel nu o va uita multă vreme.  Sportimpact.ro a prezentat ieri un material cutremurător, despre un tânăr sărman, Marius Anghel, care nu are un acoperiș deasupra capului și care are venituri modeste.

Materialul prezentat de Costin Mihai pe Sportimpact.ro a avut un impact fantastic, nebănuit, foarte multi oameni oferidu-se să il ajute.

Lui Marius i s-a oferit o masă caldă de prânz de către un om de bine, un altul a oferit o masă de seară, alții au oferit bani. Acești oameni au contribuit ca Marius să nu mai doarmă sub cerul de liber incepând de astăzi.

Se vor strânge bani pentru a-l ajuta pe Marius să iși inchirieze o locuință pe mai multe luni. Cu lacrimi in ochi, acesta a mulțumit tuturor.

”Este primul cadou din viața mea” a spus Marius Anghel, după ce a fost imbrăcat din cap până in picioare de niște tineri binevoitori. Cei care vor să il ajute pe Marius o pot face in contul RO20BTRLRONCRT0285715901 – Anghel Marius.

Infodâmbovița.ro și Sportimpact.ro au realizat un interviu cutremurător cu Marius Anghel, reportajul fiind realizat de Costinel Neagu, Costin Mihai și Bogdan Marius Americanu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here