În această dimineață, la sediul ISU ”Basarab I ” Dâmbovița, a avut loc o festivitate care a marcat două momente emoționante pentru pompierii dâmbovițeni.

Primul moment a fost dedicat avansării în gradul următor, înainte de termen, cu ocazia Zilei Naționale a României, a cadrelor militare (un ofițer și 7 subofițeri) care s-au evidențiat,prin rezultate foarte bune, în activitatea desfășurată.

Al doilea și cel mai emoționant moment a fost trecerea în rezervă, cu drept de pensie, a trei subofițeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa: plutonier adjutant șef GĂLIE Claudiu Mihailde la Garda de intervenție Voinești, plutonier adjutant șef GHEORGHE Gheorghe de la Detașamentul de Pompieri Găești și plutonier adjutant șef STATE Stelian de la Garda de intervenție Vișina.

Cu ocazia pensionării, primul-adjunct al inspectorului șefle-a acordat Diplome de apreciere pentru întreaga activitate profesională desfășurată, adresându-le mulțumiri și felicitări pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare.

Acum, la finalulcarierei lor, colegiiîșiexprimăcelemai sincere gânduri de admirațieși respect pentru tot ceeace au realizatîncadrulinspectoratului, urându-le multăsănătate, liniștesufleteascăşiîmplinirialături de ceidragi.

Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

COMPARTIMENT

INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here