În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție au întocmit trei dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, un bărbat de 66 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Târgoviște, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie cu o valoare de peste 0,50 mg/l alcool în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Totodată, polițiștii au identificat un bărbat 45 de ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Titu, deși avea suspendat dreptul de a conduce.

Pe DC  72, în localitatea Tețcoiu,  a fost oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here