Astazi, 19 decembrie, polițiștii în cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, însoțiți de jandarmi și specialiști ai SDEE Muntenia Nord au derulat acțiuni pentru Balteni.

În urma verificărilor efectuate la locuințe mai multe persoane, lucrătorii societăți de furnizare a energiei electrice au dezafectat 34 de bransamente ilegale, efectuand totodata lucrari de reparații la alte 21 de bransamente, cu privire la care există suspiciuni de sustragere de energie electrica.

La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Totodată, politistii au informat cetatenii din respectiva zonă ca, potrivit legislației în vigoare, intervenții asupra echipamentelor de măsură a consumului de energie electrică, în scopul înregistrării unui consum mai mic, chiar furt calificat, infracțiune necesară și sancționat ca atare de Codul Penal.

De asemenea, cetatenii au fost sfatuiti sa nu accepta ”ofertele” venite din partea anumitor persoane si nu permit accesul acestora la instalatiile de energie electrica in ceea ce priveste efectuarea unor modificari de orice naturala, menite sa împiedice înregistrarea cantitativilor reale de energie electrică consumate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here