Campionatul in ligile inferioare nu s-a reluat, dar sunt speranțe ca fotbalul mic să inceapă in această primăvară. Una dintre echipele care speră să facă o figură frumoasă in Liga a 4-a este Roberto Ziduri. Echipa lui Dan Negriloaia a susținut un turneu de promovare in Liga a 3-a, a ieșit pe locul secund, putând să evolueze in eșalonul al treilea al fotbalului românesc, după invitația FRF. Echipa din Ziduri a refuzat invitația, in principal din cauza costurilor mari privind testele Covid.

Roberto vrea să fie printre protagonistele campionatului și in viitoarea ediție de campionat, in ciuda zvonurilor că echipa se va retrage din campionat. Ziduri s-ar intări atât la nivelul lotului, cât și la nivel administrativ, Sergiu Nedelcu, finanțatorul de la Flacăra Moreni, urmând să se alăture proiectului lui Dan Negriloaia.

”Dacă Sergiu ar veni la noi, am defila in campionat. Am câștiga fără probleme campionatul din Liga a 4-a. Dan Negriloaia și Sergiu Nedelcu ar finanța fără probleme echipa in Liga a 3-a, chiar și cu teste Covid de 100 de euro de jucător. Sunt șanse importante să vină sponsor la Ziduri”, au transmis sursele noastre din Ziduri.

Din informațiile noastre, Sergiu Nedelcu incă nu s-a hotârăt pe cine va finanța in campionatul următor, Flacăra Moreni și Roberto Ziduri fiind echipele care pot beneficia de aportul financiar al lui Sergiu Nedelcu. Finanțatorul de la Flacăra Moreni nu a putut fi contactat pentru a comenta informația.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here