Pe parcursul acestui weekend, polițiștii de la rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru a creșterea gradului de siguranță în trafic și descurajarea încălcării normelor rutiere de către participanții la trafic.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au întocmit 11 dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Astfel, opt bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, sunt cercetați de polițiști după ce au condus autoturisme în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu apartul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cu o valaore cuprinsă între 0,42 și 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Doi dintre bărbați au fost implicați în două evenimente rutiere, produse pe raza localităților Ungureni și Potlogi, iar altul nu poseda permis de conducere.

Totodată, polițiștii cercetează alte două persoane care ar fi condus autovehicule, deși nu posedau permise de conducere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here