Joi, in urma unei sedinte maraton de Comitet Executiv, au fost validate comisiile jurisdictionale ale AJF Dambovita. Poate cel mai asteptat nume al unui presedinte de comisie a fost cel al arbitrilor damboviteni.

Presedintele AJF Dambovita, Ciprian Prisacaru, a optat pentru un nume surpriza, Dorel Popa fiind ales sa ii conduca pe arbitrii damboviteni. Fost arbitru de Liga a 4-a, seful ”fluierasilor” damboviteni va avea o sarcina dificila, principala problema constituind-o lipsa de efectiv, mai multi arbitri damboviteni alegand sa nu mai oficieze meciuri in campionatul judetean.

O parte dintre arbitri si din lumea fotbalului dambovitean se intreaba cine este Dorel Popa. Raspunsul, l-a dat pagina oficiala de Facebook a AJF Dambovita.

 „Am 57 de ani și sunt de profesie inginer, manager pe trei județe în cadrul companiei Telekom România”

„Am activat ca arbitru de fotbal la nivelul Ligii a 4-a din Dâmbovița, în perioada 1993-2008. Ulterior, am fost cooptat în corpul de observatori, dar și în anumite comisii din cadrul AJF Dâmbovița”

 „Sportul m-a atras dintotdeauna. În perioada junioratului, am practicat atletism și handbal de performanță”

 „Este o provocare să conduc arbitrajul dâmbovițean, o activitate plăcută, în care mă voi implica în totalitate”

„Obiectivele sunt multe, însă vizez în mod deosebit creșterea în calitate a arbitrajelor și promovarea arbitrilor”

 „Echipa mea va fi formată din oameni integri, care să stea în fața oricui, cu fruntea sus. Va fi o echipă credibilă, nu una pătată”

 Mult succes, domnule președinte!”

La sfarsitul saptamanii viitoare, Infodambovita.ro va realiza un interviu video cu Dorel Popa, seful arbitrilor damboviteni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here