La data de 21 septembrie a.c., polițiștii dâmbovițeni au continuat acțiunile organizate pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, fiind organizate 17 acțiuni punctuale.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 27 de evenimente, dintre care 18 au fost solicitări prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind sesizate 15 infracțiuni.

Totodată, în cadrul acțiunilor organizate pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de virusul Sars-CoV-2, au fost legitimate 1.758 de persoane, au fost verificate 72 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și  65 de restaurante/terase/fastfood-uri.

De asemenea, în atenția polițiștilor s-au aflat și mijloacele de transport persoane,  fiind controlate 171 astfel de autovehicule.

Totodată, polițiștii dâmbovițeni au întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută de art. 352 din Codul Penal, după ce un bărbat de 35 de ani, din Moreni, nu ar fi respectat măsura carantinei la domiciliu. Cel în cauză a fost plasat într-un centru de carantină.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni sunt la datorie, zilnic fiind organizate noi acțiuni pentru siguranța cetățenilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here