La data de29 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, au oprit pentru control, pe drumul național 61, în localitatea Petrești, un autoturism condus de un bărbat din Broșteni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, un alt bărbat este cercetat de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier după ce ar fi condus un autoturism, pe drumul național 7, în localitatea Crângurile, având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În cauză, în ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Bănuiți de furtul unor arbori, cercetați de polițiști

La data de 29 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au depistat în fondul forestier din localitatea Ludești, doi bărbați, din localitate, în timp ce tăiau fără drept mai mulți arbori.

Din primele cercetări a rezultat faptul că cei doi ar fi tăiat cu un motoferăstrău mecanic 9 arbori din specia carpen și stejar.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here