Derbyul etapei a 7-a din Onoare Sud s-a disputat duminica la Baleni, unde Gloria Bucsani a intalnit pe Libertatea Urziceanca. Meciul si-a onorat statul de derby, aproape 200 de spectatori fiind prezenti la partida disputata la Baleni. Partida a fost una ”speciala”, nu numai prin prisma faptului ca cele doua echipe erau pe primele locuri in clasamentul, ci mai ales din cauza faptului ca arbitru central a fost delegat Ionel Stoica, puternic contestat de Daniel Ivan, finantatorul de la Urziceanca.

Partida in sine a fost una spectaculoasa, cu faze de poarta, ambele echipe etaland un fotbal spectaculos, peste media campionatului. Fiecare echipa a marcat cate o data, cei din Urziceanca primii, gazdele egaland in ultimul sfert de ora al meciului. Rezultatul convine mai degraba celor din Comisani, care s-au distantat in clasament.

Mici incidente in finalul jocului

 Partida a fost una cu intrari la limita regulamentului de ambele parti, centralul din Rancaciov fiind nevoit sa acorde mai multe cartonase galbene si unul rosu, in dreptul celor din Urizceanca. Finalul jocului a fost unul incins, partida fiind intrerupta minute bune. Din cate se pare, inicidentul a pornit de la un oficial al echipei oaspete, care i-a adresat cateva vorbe de ”duh” unui component al bancii tehnice de la gazde. Aceasta a ripostat, sarind sa isi faca dreptate. A rezultat un meleu in care ambele echipe s-au ”mangaiat” reciproc. Cum subsemnatul a fost pe partea cealalta a terenului, nu pot spune cu exactitate ce s-a intamplat.

Dorel Popa nu a mai ajuns la meci. Observator a fost delegat Ioan Ducu

Asa cum spuneam la inceputul articolului, centralul acestui meci a fost Ionel Stoica, puternic contestat de Daniel Ivan, seful de la Urziceanca. Arbitrul din Rancaciov nu a prins o zi prea grozava, gresind de ambele parti, dar era de evitat delegarea lui. Nu de alta, dar acesta ar fi fost protejat si poate cu un alt arbitru partida nu ar mai fi fost asa tensionata pe parcursul celor 90 de minute.

Colac peste pupaza, Dorel Popa, seful CJA Dambovita, nu a mai ajuns la meci, la partida de duminica fiind delegat Ioan Ducu. Dupa aparitia articolului de sambata, am fi vrut sa publicam o reactie si din partea CJA Dambovita, in special din partea lui Dorel Popa. Cum acesta ne evita, nedorind sa raspunda intrebarilor noastre, am ales sa publicam doar punctul de vedere al finantatorului de la Urziceanca, desi corect ar fi fost sa publicam si un punct de vedere al Comisiei Judetene de Arbitri Dambovita.

Pe viitor, o sa ii adresam intrebarile pe mail sau pe whatsapp presedintelui de la CJA Dambovita. Daca va dori sa ne raspunda, bine, daca nu, vom publica doar punctul de vedere al celui care face sesizarea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here