Police patrol in Bucharest, Romania, 06 April 2020. Romania's 19 million inhabitants are living under a full national lockdown in a bid to slow down the spread of the pandemic COVID-19 disease caused by the SARS-CoV-2 coronavirus. EPA-EFE/, Image: 512650610, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ROBERT GHEMENT / EPA / Profimedia

La data de 1 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții pe linie de ordine publică, au continuat activitățile pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic generat de pandemia de COVID-19.

Astfel, au fost organizate 10 acțiuni punctuale, fiind legitimate peste 900 de persoane, verificate 95 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate și 20 de operatori autorizați/ transportatori de persoane.

De asemenea, polițiștii au controlat și 323 de mijloace destinate transportului de persoane, dintre care 68 de autovehicule au fost destinate transportului public în comun.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale pentru neportul măștii de protecție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here