La data de 7 martie a.c., 220 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 21 de evenimente, dintre care 8 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 24 de infracțiuni, dintre care 13 contra persoanei și 6 contra patrimoniului.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 246 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 50.070 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

La data de 7 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Costeștii din Vale au oprit, în trafic, pentru control, un moped condus de un bărbat din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autovehiculul  nu era înregistrat, bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here